perihal saya sahaja

My photo
sabah, tawau, Malaysia
assalamualaikum, welcome to my blog, can call me ika, i was born in semporna sabah on 10 december 1991, boleh dikatakan mix sebab ayah penang arwah mak pure sabah..mix negeri jek punn, saya obses dengan kerja,makanan dan binatang especially cats ! dont mess with me, coz im totally changes from human to lion !! but im quite friendly to people i may know.. sombong ? bukan sombong lahhhh saya cuma kurang bercakap dengan strangers.. haa okey lahhh happy blogging guys !!

Tuesday, 29 November 2016

PJJ

assalamualaikum, okeyy lately mmg ta boleh move on dgn kehidupan baru, yaa sebagai seorang isteri, lgi berat bila suami jauh kat sabah.. ohmaiii dia punya rindu tuu smpai rasa mcm nak ngis tepi bucu katil babe, tak caya ? okeyy kau cubalah kahwin dgn org yg kerja jauh.. masa tu kau tahu mcm mana nak tahan rindu, ye lahh masa bercinta/bertunang mmg rsa mcm biasalahh tuu masing2 kerja, and once you get married dh set dlm kepala otak yg kau akan berjauhan dgn suami tu biasa la, sbb msa bercinta pun PJJ kan.. tpi semuanya berubah lepas kau dh sah jdi suami isteri, tgok tiket bas/flight dia pun kau dh bergenang ayaq mata 😂😂😂 lagi2 masa kau hantar dia naik bas/flight ngis babe, kau ta caye ? tanye laa aku 😂😂😂 sumpahh ngiss, tgok suami lambai2 lagi la kau rsa mcm nak meraung wakakakak.. 

okeyy dhh, meh sini sy nak belanja gambar suwettt perantin baru lepas nikah jeng jeng jeng 🙈🙈🙈 or korang boleh pegi tgok kat fb and instagram fb,fb masih lagi guna yang lama ye gaisss instagram pun msih yg lama, caliqashahira1202 (insta) soo boleh lahh kalau nak tgok2 gmbar2 kawin i dgn boifren i kat sana 💃🏻💃🏻